Kad se udruže veliki talenat i predan rad, fenomenalni rezultati ne izostaju

Gabrijel Gojçaj, učenik IV razreda Područnog odjeljenja Tuzi, svira izuzetno zahtjevnu Etidu op.91 br. 7, kompozitora M. Moszkovsky.
Gabriel pohađa odsjek Klavir u klasi naše drage Laurete Jacović .

Uživajmo u Gabrijelovom muziciranju!

 

Kur shoqërohen talenti dhe puna e përkushtuar, rezultatet fenomenale nuk mungojnë.

Gabrijel Gojçaj, nxënës i klasës së IV në paralelen në Tuz, interpreton jashtzakonisht Etyden e vështirë op.91 nr.7, të kompozitorit M. Moszkovsky.
Gabrijeli vijon lënden e Pianos në klasen e arsimtares Laureta Jacović.

Ju dëshirojmë ndëgjim të këndshëm në muzicimin e Gabrijelit!

#UčiDoma
#MësonëShtëpi