Jazz matine 14. 04. 2015.

foto sa jazz matine 14.04.2015.
Učenici srednje muzičke škole koji su za izborni predmet odabrali džez, nastupili su u utorak, 14. aprila na platou Blues bara u 12 sati i podarili ljepe muzičke trenutke svojim drugovima iz škole, nastavnicima, roditeljima koji su došli da ih podrže kao i svim drugim koji su u tom trenutku bili u ovom baru ili u njegovoj blizini.

Njihov nastup je realizovan u saradnji s NVU Umjetnost džeza-JazzArt u okviru programa Manifestacije Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori koju ovo udruženje organizuje šesti put.

Na ovom Jazz matineu učestvovali su učenici: Simo Šišević i Marija Stijović na klaviru, Vuk Sandić i Jovan Bjelica na gitari, Veljko Vujović na bas gitari, Teodora Tapušković i Marin Jabučanin na saksofonu, David Baban i Danilo Bujišić na violini, uz sigurnu podršku nastavnika Ivana Ivanovića na bubnjevima. Svoj nastup su započeli kompozicijom Vasa Pavić blues a zatim nizali džez standarda: Blues bossa, Mo better blues, Take five, Wather malow man, Cantalupe Island, Bags groove, Minor swing, Swing 42…

Na zahtjev publike na kraju koncerta učenicima se pridružio i njihov profesor Milorad Šule Jovović s kojim su odsvirali kompoziciju Karavan.