Naši najuspješniji učenici već godinama nastupaju u okviru ciklusa „Mladi talenti” koji organizuje KIC „Budo Tomović“.

Violinista Milutin Radulović, maturant u klasi profesora Marka Simovića održao je svoj prvi solistički koncert 1. marta 2021. u velikoj sali KIC-a, u 16 sati. Repriza koncerta održana je 2. marta u 12 sati.

Na programu su bila popularna djela za violinu: Sonata br. 5 “Đavolji triler” Đuzepea Tartinija, Sonata br. 4. Op. 23. Ludviga van Betovena i Čakona Tomaza Antonija Vitalija.

Klavirski saradnik bio je profesor Davor Novak.

Milutin Radulović je rođen u Podgorici. Učesnik je brojnih takmičenja u regionu i inostranstvu, među kojima su “Whitgift International Music Competition” u Londonu, gdje je bio jedan od finalista, “Polyhymnia” u Skoplju na kojem je dvije godine za redom osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji (2019-2020). Redovno se usavršava na seminarima za violinu, kamernu muziku i orkestar u Prizrenu, Kotoru, Foriliju (Italija), kao i na  Ljetnjem kampu za kamernu muziku na Ivanovim koritima, u organizaciji KIC-a “Budo Tomović”. Takođe, učesnik je Festivala gudača u Perastu, a 2019. godine nastupio je kao solista s orkestrom udruženih muzičkih škola u projektu „Muzički krug”, u organizaciji Centra za regionalnu saradnju. Dobitnik je stipendije za talentovane učenike Ministarstva prosvjete Crne Gore već dvije godine za redom.
Pohađao je majstorske radionice kod uglednih umjetnika i pedagoga poput Stefana Milenkovića, Arkadija Vinokurova, Iva Stankova, Vujadina Krivokapića, Marka Josifoskoga, Gertruda Šildea, Kristofa Popena, Antona Martinova, Dmitrija Prokofieva, i dr.