Nastupi učenika na lokalnim manifestacijama

U sklopu plana saradnje naše škole s lokalnom sredinom, krajem 2017. godine učenici su ostvariliviše nastupa na lokalnim manifestacijma. Tako je školski  džez ansambl u sastavu:  Jovan Bjelica, Miloš Pavićević i Filip Miladinović, učenici trećeg razreda koji pohađaju izborne predmete džez  teorija i džez gitara u klasi Milorada Jovovića, nastupio 17. decembra u tržnom centru Delta City u okviru cjelodnevnog programa Nacionalne turističke organizacije kojim je bio obilježen početak zimske turističke sezone 2017/2018 u Crnoj Gori. Isti sastav je nastupio u okviru humanitarne manifestacije „Novogodišnja pjaca“, 23 i 24. decembra u tržnom centru Mall of Montenegro.

Drugi džez ansambl kojeg čine učenici: Sara Jovović (klavijature), Maša Vujadinoić (vokal) i Jovan Bjelica(gitara), nastupili su uz podršku njihovog profesora Milorada Jovovića na aerodromu u Podgorici 29. decembra 2017. godine u sklopu marketinških aktivnosti ove institucije uoči novogodišnjih praznika.

Pored nastupa školskih džez ansambala, naši učenici su nastupili i kao solisti na svojim instrumentima u okviru proslavaResursnog centra za djecu i mlade “Podgorica“ i Fakulteta umjetnosti UDG.

Na proslavi povodom Dana ustanove Resursnog centra za djecu i mlade“Podgorica“ održane 15. decembra, nastupila je  Anja Janičić,  na gitari u klasi Bojane Brajović.Na svečanosti povodom dodjele studentskih nagrada„Prof. dr Vladimir Vukićević“ i „Prof. dr Veljko Radović“ koja se održala 25. decembra na Univerzitetu umjetnosti UDG nastupilisu: Hrisitina Merdović, učenica prvog razreda srednje muzičke škole na harmonici u klasi Irene Merdović i Lara Šćekić, učenica četvrtog razreda srednje muzičke škole na flauti u klasi Jasminike Terzić.