Od 17. do 21. maja 2022. godine u Beogradu održan je XXIII Guitar Art World na kom festivalu su učešće kroz takmičenja i majstorske radionice, uzeli takmičari i profesori iz cijelog svijeta.
Na ovogodišnjem festivalu iz Crne Gore učestvovala je Nađa Grdinić, učenica II razreda JU UŠMB “Vasa Pavić”, iz klase profesora Dražena Jokovića, koja se takmičila u IV kategoriji.
 
Nađa je nakon ulaska u finale, što joj je i bio primarni cilj u takmičarskom dijelu festivala, osvojila treće mjesto u svojoj kategoriji. Kandidati su kroz dvije faze takmičenja izvodili programe od po 12 minuta. 
 
Žiri su sačinjavali profesori “Fakulteta muzičke umetnosti” iz Beograda, Berlina, Atine kao i renomirani gitaristi iz Hrvatske, Južne Amerike i Italije. O značaju ovog uspjeha najbolje govori to što je na samoj dodjeli nagrada predstavnik internacionalnog žirija takmičenja Costas Cotsiolis izjavio:
– da je to bila najbolja kategorija na festivalu, koja je, da je postojala mogućnost ocjenjivanja svih učesnika festivala, bila bolja i od kategorije sa starijim učesnicima, kao i od kategorije koja je bila bez ograničenja godišta.
Ponosni na postignuti rezultat učenice i profesora, koristimo priliku da im čestitamo. 
 
Posebnu zahvalnost dugujemo profesoru Draženu Jokoviću, koji je dodatnim trudom i zalaganjem zajedno sa učenicom doveo do ovakvog rezultata takmičenja.