Hvala koleginicama što su u našoj školi prepoznale adekvatnog partnera za snimanje materijala za predmet Muzička kultura

 

“Profesorica muzičke umjetnosti u Gimnaziji “Petar I Petrović Njegoš“ u Danilovgradu, Tina Janković, objasnila je da se časovi muzičke kulture snimaju već tri nedjelje, te da su za sada snimljeni časovi za učenike od prvog do devetog razreda osnovne škole.

“Smatram da će časovi biti korisni, te da bi bila šteta da učenici budu uskraćeni za časove muzičkog koje oni jako vole. Ove nedjelje imali smo prezentaciju filmske muzike za deveti razred, a času se pridružio naš sjajni kompozitor i pjevač, Sergej Ćetković, koji je poslao kratak video u kome je objasnio đacima kako nastaje filmska muzika i zašto je ona važna. Takođe, veliku podršku imamo i od Škole „Vasa Pavić“, čiji profesori šalju video materijale, daju sugestije i na taj način doprinose nastvi na daljinu #UčiDoma“, poručila je profesorica Janković.”

(Tekst preuzet sa Fb stranice Ministarstva prosvjete Crne Gore)

Hvala koleginicama Bojani Nenezić (Zavod za školstvo), Tini Janković (Gimnazija ”Petar I Petrović Njegoš“) i Branki Vujičić (OŠ “Štampar Makarije) što su u našoj školi prepoznale adekvatnog partnera za snimanje materijala za predmet Muzička kultura ❤️!

#UčiDoma